Csak kérnünk kell!

Csak kérnünk kell, és Mária mindenkor megsegít!

A Mária Rend 2010. július óta működteti imaládáját, ahova a rend nővérei által bárki be tudta írni kéréseit.

 

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy kéréseink sorra teljesültek, nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett ezzel kapcsolatban hozzánk. A közösen elmondott ima hatalmas erejét folyamatosan tapasztaljuk. Azért, hogy ez az adomány mindenkié lehessen, megnyitjuk ezt a lehetőséget. A közösen elmondott ima ereje által együtt változtathatunk magunkon, jobbíthatjuk a környezetünkben élők helyzetét, tehetünk hazánkért.

Folyamatosan kérjük a Szűz Anya támogatását a gyermekek jogainak tiszteletben tartásáért, a betegek segítéséért és Magyarország felemelkedéséért egyaránt.

 

Ahhoz, hogy egy kérés bekerüljön ládába az a feltétel, hogy csendesedjen el és imádkozzon velünk együtt minden vasárnap este 21.30-kor egy közepes rózsafüzért az összes kérésért.

 

A kérését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre küldje el. Kérjük, ha a kérése teljesült, vagy tárgytalanná vált, írjon nekünk, hogy kivehessük onnan. Az imaláda kezelésével megbízott nővér rendszeresen fel fogja tenni a kérdést a hozzánk fordulónak, hogy teljesült-e a kérése. Amennyiben nem kap választ 2 héten belül, törli azt.

Ha bármilyen tapasztalása, sikere van a közös imával kapcsolatosan, kérjük írja meg nekünk az az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre

 

Az imaláda mindenki felé nyitott, így nyugodtan ossza meg ezt elérhetőséget ismerőseivel, barátaival.

 

Az imák szövege itt található honlapunkon.