Mária imakörök

A Mária Rend imakörei Magyarországon 2010 tavasza óta működnek rendszeresen. A résztvevők Mária energiáját, szeretetét, jelenlétét már nem csak az összejöveteleink alkalmával, hanem a mindennapokban is egyre jobban érzékelhetik. Az élet számos területén észreveszik Szűz Anyánk segítségét, mely legtöbbször meglepő, nem várt történések által érkezik. Akiket megérintett és átjár az Ő szeretete, a mindennapokban sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és segítőkészebb emberekké váltak.

Az együttlét sokak számára a mindennapok magányából való kimozdulást, a közösségben töltött idő élményét is nyújtja, a napi teendők, terhek alól való fellélegzést, feltöltődést teszi lehetővé. A legfontosabb talán mégis az, hogy az ima által megtanulunk önmagunkra, a belső énünkre, az égi Anyánk szeretetére figyelni, ami útmutatást ad az életünk minden területén. Fontos a gondolataink megosztása, az egymásra figyelés, az egymással törődés öröme, melyet a résztvevők megélhetnek közöttünk.

A résztvevők számos esetben megtapasztalták, hogy a mindennapokban kapott fantasztikus segítségen kívül az ima ereje által az élet számos területén is tudnak segíteni másoknak, így akár természeti katasztrófák, balesetek esetén is.